Szia, Ahhoz, hogy a klub edzéseire járhass, nem feltétlenül kell hallgatónak vagy diáknak lenned. A klub mindenki felé nyitott, egyetlen feltétele a tagdíj fizetés.

HA HALLGATÓ VAGY HA KÜLSŐS VAGY
(NEM VOLTÁL ÉS NEM IS LESZEL HALLGATÓ)
Ha felveszed az órát a Neptunban, az 6000 Ft költséggel jár neked. (tárgyat felvenni csak az év elején, a regisztrációs héten lehet) Hogy megkapd érte a kreditet, 10 alkalmat kell teljesítened (ennek határideje pedig a szorgalmi időszak utolsó hete). Nagyon fontos, hogy ha csak 9 alkalmon jelentél meg, az az aláíráshoz nem elegendő. Ha bármi miatt nem jössz el egy órára, javaslom hogy a következő héten azt a bizonyos kihagyott alkalmat egyből pótold be. Eljöhetsz bármelyik másik, a klub által tartott edzésre. A teljesített alkalmakat (az úszás kivételével) egy SZINES LAPON vezetjük. Ezt a lapot a Polythlon szertárba belépve az alsó polcon jobb kéz felől egy mappában megtalálod. . Minden óra végén írd fel magad és írasd alá az edzővel is.

Bármelyik órát vetted is fel, nem kell ragaszkodnod az adott alkalomhoz, sőt, szeretnénk ha máskor is jönnél. Ha az a célod, hogy fejlődj az adott sportágban, akkor heti 2-3 edzésre kellene amúgy is eljárnod. Az időpontokat te választhatod ki, regisztráció nem szükéges, csak hogy ott legyél időben. Ha már lejárt a 10 alkalmad és továbbra is szeretnél járni hozzánk, azt is megteheted, ahhoz be kell lépned a klubba ami havi 1200 Ft-ba kerül. ELTE-s hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek az úszáson kívül - ha befizetted a havi tagdíjat - minden edzés ingyenes (futás, bringa, erősítés) Ilyenkor annyi tagdíjat kell fizess, ahány hónap hátra van a félévből.

Aki hallgató de nem szeretné felvenni az órát (nem kell neki a kredit) Mivel az edzéseket csak tagok látogathtják, be kell lépj a klubba.Minden edzésre ingyen járhatsz egész félévben, amely alól csak az úszás kivétel. Csak annyi a dolgod, hogy járj edzésre és ne késs. Fizess idejében tagdíjat (3 alkalom után) és töltsd ki a belépési nyilatkozatot. (erről az időpontról előre egyeztess Gittával) A tagság havi díja 1200 Ft, amit évi egy vagy két részletben van lehetőséged befizetni, lezárt borítékban névvel ellátva, ráírva a benne lévő összeg, az edzőnek adhatod oda edzések előtt vagy után. Számlaszámunk: 11773023-11301934 Szakács Dávid A 60 perces edzés díja (futás, erősítés) 250 Ft/alkalom. A másfél órás - vagy hosszabb edzések díja 400 Ft. Hetente annyi edzésen vehetsz részt, ahányszor csak kedved tartja, jelenleg heti 15 edzés közül választhatsz.
Az edzéseket csak tagok látogathatják. A tagsági díj befizetésével és a belépési nyilatkozatunk kitöltésével válhatsz taggá. (előtte 3 edzésen vehetsz részt, míg eldöntöd, hogy szeretnél-e belépni vagy sem) A tagdíjat lezárt borítékban, névvel ellátva, összeget ráírva az edzőnek adhatod le. A belépési nyilatkozat kitöltése után felkerülsz egy levelező listára ahol a csapat minden tagját eléred és minden edzésről ill. csapaton belüli eseményről tájékoztatunk, valamint Te is szervezhetsz edzéseket, eseményeket. Az első edzésed előtt minden esetben vedd fel a kapcsolatot az edződdel vagy Gittával, hogy tudjuk hogy jössz.

A csapattagság mellé, egy évben egyszer egy pár órás önkéntes munkát kérünk cserébe. Természetesen Te döntöd el, mikor tudsz a segítségünkre lenni. Cserébe egy csapatpólót (technikai felsőt) kapsz ajándékba. Ha a pólót megvennéd – ezzel támogatva a csapatot - akkor a póló díja 1000 Ft/db. (próbára van lehetőség a BEAC-on, Gittával telefonon/messengeren történt előzetes egyeztetés után) Helyszín és csapatközpont: 1117 Bp, Bodgánfy Ödön u. 10.. fsz. 12. (a csarnok bejárata mellett a folyosó végén találsz meg minket)

Az edzések díjait (ami nem azonos a tagdíjjal) az edzőnek kell fizetni minden edzés után. edzés előtt 15 perccel kell megérkezni a szertárban ott tudod hagyni az értékeidet amíg az edzés tart, zuhanyzási lehetőség van a neved minden esetben, minden edzés előtt fel kell írni az adott edzésrészvételi lapraÚszás tudnivalók
találka: edzés előtt 15 perccel az uszoda aulájában. Edzésdíjat az edzőnek kell majd fizetned, edzés végén, soha nem a kasszába, hanem az edzőnek fizetsz. Az ára hallgatóknak 500 Ft/alkalom (bármelyik egyetemre jársz is, ha hallgató vagy nappali/esti/levelezős ezen az áron járhatsz hozzánk úszni ) Ha a reggeli edzés érdekel, de korai a 6 óra, 6.30-7.30ig is úszhatsz, úgy van kitalálva az edzésterv, hogy be lehet csatlakozni a többiekhez. első alkalom előtt vedd fel a kapcsolatot az edzővel. Ha az esti edzés jobb neked, ezek az órák a Tüskében vannak minden hétköznap este. reggeli edzés: nyári józsef: 20/423-6731 esti edzés: keresztesi gitta: 20/530-9763 felszerelés: egyrészes úszódressz, úszósapka, úszószemüveg, papucs, türülköző, tusfürdő és egyéb lányos dolgok. (akinek van, legyen kedves elhozni - a későbbiekben kellene majd: deszka, bója és lábgumi, valamint egy rugalmas szalag a nyújtáshoz - végső esetben egy lyukas kerékpár belső is használható.) Választhatsz felzárkóztató órát is. Itt kis csoportban elsősorban gyors úszást tanulunk, vagy ha teljesen egyéni órát szeretnél, érdeklődj Gittánál telefonon.
Kerékpár tudnivalók
korlátozott számban, tudunk kerékpárt biztosítani ( a kölcsönzés pénzbe nem kerül. ha nagyon szeretnél, akkor fizetni műzli szelettel vagy csokival lehet, amit az edzés végén együtt szoktunk elfogyasztani. bármilyen kölcsön cucc 2 db valamibe kerül - alma, banán, csoki, nagymama sütije, Tuc keksz, szőlőcukor, ilyesmik……:) szerdán 4-6-ig tartunk kerékpár-futás (duatlon) órát ebben a félévben. Ehhez szükség van kerékpáros és futó felszerelésre is, bringás lámpára, bérletre, némi pénzre és váltó póló/br. felsőre valamint széldzsekire. szombatonként a levlistán megbeszéltek alapján van edzés (9-10 óra magasságában van találka. ez persze időjárás és nyáron főleg verseny függő (mielőtt ide eljönnél minden esetben vedd fel az edzővel a kapcsolatot mert az időpont változhat) Infó és szervezés a levelező listán (légy tag) vagy ezzel kapcsolatban nekem írhatsz illetve nézheted fb-on a Polythlon oldalát, ott mindig ki van írva az edzés. fejvédőt szerezz ha tudsz (korlátozott számban adni is tudunk), réteges öltözködés és - nyilván - kulacs, valami kaja/pénz minden esetben legyen.
Egyéb tudnivalók
az edzésekre előre nem kell bejelentkezni. az edzővel beszélj, tudjon róla hogy érkezel, de mindössze annyi a dolgod hogy megjelensz az általad kiválasztott alkalmon, időben, a szükséges felszereléssel együtt. Az edzések egész évben mennek, úszásban augusztusban - a nagyatádi verseny után - szokott lenni egy 2-4 hetes pihenő idő. Futásokat csoportlétszámtól függően egész évben tartunk. Kerékpár helyett ősszel duatlon edzések vannak, a nagy hidegben pedig a spinning órák pörögnek, amiket egy kis erősítéssel-nyújtással egészítünk ki. Tavasszal kerékpáros edzőtábort tartunk Pálkövén, a Káli medencében és környékén tekerünk illetve futunk, nyáron triatlonos és futó edzőtáborok vannak (ezek persze szabadon választhatóak) A csapatnak van pár saját szervezésű versenye, (5vös 5km illetve PIPU - Polythlon Infopark Ultra Maraton - amelyre 2.5 km lefutásával már bárki becsatlakozhat. célunk, hogy együtt, közösen minden évben több km-t fussunk le mint az azt megelőző évben) Ezekre a rendezvényekre és minden edzésre nagy szeretettel várunk mindannyiótokat.