Üdvözlünk az ország egyik legnagyobb es legsikeresebb, számunkra legbarátságosabb amatőr triatlon és futó klubjában!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A tagság feltétele a tagdíj megfizetése (1200 Ft/hó, avagy 14400 Ft/év) – ezt az összeget egyben szedjük be a belépést követően, amely a folyó év végéig biztosít tagságot. (Lehetőség van részletfizetésre is, amennyiben gondot okozna az egy összegben való befizetés.)

Amennyiben ELTE-s hallgató vagy, lehetőséged van a testnevelés kurzus felvételével is látogatni edzéseinket (ennek díja 6000 Ft/félév, amelyet Neptunon keresztül fizetsz).

Egy belépési nyilatkozat kitöltésével válhatsz taggá, amelyet edzőinktől kérhetsz, illetve náluk tudsz leadni. A belépési nyilatkozat kitöltése után felkerülsz egy levelező listára, ahol a csapat minden tagját eléred és minden edzésről, illetve csapaton belüli eseményről tájékoztatunk, valamint Te is szervezhetsz edzéseket, eseményeket. A nyilatkozat kitöltését követően a tagdíj befizetésével válhatsz taggá, amelyet két féleképpen tehetsz meg:


Ha bizonytalan lennél a belépést illetően, gyere el és ismerj meg minket: a belépést megelőzően lehetőséget adunk 3 próba-edzésen való részvételre!

Csapatközpont: BEAC Bogdánfy utcai sporttelep, 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u. 10. fsz. 12.

EDZŐINK


MIT KAPSZ A TAGDÍJÉRT CSERÉBE?


Ha az oldal elolvasása után további kérdések merülnének fel benned, akkor keresd bátran az edzőket és a szervező csapat tagjait, akik elérhetőségeit az oldal tetején találod.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK HALLGATÓK RÉSZÉRE

Ha felveszed a testnevelés órát a Neptunban, az 6000 Ft költséggel jár (tárgyat felvenni csak a félévek elején, a regisztrációs héten lehet). Ahhoz, hogy megkapd érte a kreditet, 10 alkalmat kell teljesítened, amelynek határideje a szorgalmi időszak utolsó hete. Ha nem tudsz eljönni egy adott heti órára, célszerű a kihagyott alkalmat a következő héten bepótolni – akár bármelyik másik, a klub által tartott edzésen. A teljesített alkalmakat (az úszás kivételével) adminisztráljuk: az ehhez szükséges lap a Polythlon szertárba belépve az alsó polcon jobb kéz felől egy mappában található – erre minden óra végén írd fel magad és írasd alá az edzővel is.


Bármelyik órát vetted is fel, nem kell ragaszkodnod az adott idősávhoz, sőt, örülünk, ha minél több edzést kipróbálsz. Az időpontokat te választhatod ki, regisztráció nem szükséges, csak érkezz időben (edzés kezdete előtt 15 perccel). Ha már teljesítetted a 10 kötelező alkalmat, de továbbra is szeretnél hozzánk járni, akkor be kell lépned a klubba, ami havi 1200 forintba kerül. ELTE-s hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek az úszáson kívül – ha befizetted a havi tagdíjat – minden edzés ingyenes (futás, bringa, erősítés). Ha év közben lépnél be, annyi tagdíjat kell fizetni, ahány hónap hátra van a félévből.


Amennyiben egyetemi hallgató vagy, de nem szeretnéd, vagy nem tudod felvenni az órát, a klubba való belépést követően látogathatod edzéseinket. A belépést követően edzéseinket – az úszás kivételével – ingyenesen látogathatod. A tagság havi díja 1200 Ft.

 

TUDNIVALÓK EDZÉSEINKRŐL

ÚSZÁS

Időpontok:

Ár: 1400 (Tüske) – 1500 (Hajós) Ft/alkalom, hallgatóknak egységesen 600 Ft/alkalom. Az ár tartalmazza az uszoda belépőt, a sávbérletet és az edzői díjat. Edzésdíjat az edzőnek kell majd fizetned, edzés elején, de nem az uszoda kasszájában, hanem az edzőnek fizetsz. (Találkozó: edzés előtt 15 perccel az uszoda aulájában.) Ha teljesen egyéni órát szeretnél, érdeklődj Gittánál telefonon. Első alkalom előtt vedd fel a kapcsolatot az edzővel.

Felszerelés: úszónadrág/egyrészes úszódressz, úszósapka, úszószemüveg, papucs, törülköző, tusfürdő és egyéb tisztálkodási dolgok igény szerint. (Edzéstől függően szükség lehet az alábbi eszközökre: deszka, bója és lábgumi, valamint egy rugalmas szalag a nyújtáshoz – ezeket korlátozott számban tudjuk biztosítani.)KERÉKPÁR

Időpontok:

 

Felszerelés: kerékpár, fejvédő (kötelező!), kulacs, napszemüveg, frissítő, pénz, időjárásnak megfelelő öltözék. (Korlátozott számban tudunk kerékpárt és bukósisakot biztosítani – amennyiben erre igényt tartasz, vedd fel a kapcsolatot edzőinkkel.)

 

FUTÁS

Időpontok:

 

MENTORRENDSZER

Klubtagjainknak a heti 20 szervezett edzés mellé triatlonos edzéstervet is biztosítunk. Az alap csomag keretében egész éves struktúrára felépített, havi triatlonos edzéstervet készítünk, amelyet minden hónap elején a levelezőlistán osztunk meg. Ez heti 4-5 edzésből áll, és illeszkedik a heti edzésnaptárunkhoz. Az edzésterv általános, főként a nagyatádi Ironman-re készít fel, de ennél rövidebb távra készülők számára is használható kis módosításokkal.

Emellett szervezünk mini-edzőtáborokat a hosszú hétvégékre (télen sífutás, tavasszal triatlon), valamint kb 2 havi rendszerességgel közös workshop-okat, ahol megvitatjuk az eddigi tapasztalatokat, az előttünk álló ciklus feladatait, átbeszéljük az egyéb tudnivalókat (frissítés, verseny taktika, stb.), valamint a közelgő versenyeket (közös utazás/szállás, csapatversenyekre nevezés, stb.).

Akik a fenti, alap csomag ismeretében még mindig elveszettnek érzik magukat, vagy csak szeretnének többet kihozni magukból, de nem tudják, hogyan kellene, azoknak személyre szóló edzéstervet is biztosítunk. Ez struktúrájában és alapelveiben az alap csomag edzéstervére épül, de tartalmazza az egyéni igényeket, illeszkedik a személy egyéni időrendjéhez, éves versenytervéhez. Az edzésterv heti bontású, pulzus alapú, edzői utánkövetéssel és konzultációval, kb. 1 óra/hét (4,5 óra/hónap) edzői munkával. Ennek az ára 6000 Ft/hónap, melyet a mentorodnak fizetsz (mentorok: Keresztesi Gitta, Koch Norbert, Nyári József)

 

HETI EDZÉSEINKSPORT


SZINT/TÍPUS


IDŐPONT


HELYSZÍN


EDZŐ


ÁR

Úszás

kezdő/felzárkózó

hétfő-péntek, 19.00-20.00

Tüskecsarnok

Keresztesi Gitta (kedd: Nyári József)

1400 Ft (hallgatóknak 600 Ft)

Úszás

haladó

hétfő 20.00-21.00

Tüskecsarnok

Keresztesi Gitta

1400 Ft (hallgatóknak 600 Ft)

Úszás

haladó

kedd és csütörtök 6.00-7.30

Hajós

Nyári József

1500 Ft (hallgatóknak 600 Ft)

Kerékpár

országút

szombat 10.00

Flórián téri indulás

-

-

Kerékpár

spinning / görgő

szombat 15.00 (télen)

BEAC

Koch Norbert

800 Ft

Kerékpár

duatlon

szerda 14.00-17.30

BEAC

Keresztesi Gitta

1000 Ft

Futás

kezdő

hétfő és csütörtök, 17.00-17.30

BEAC

Keresztesi Gitta

400 Ft

Futás

középhaladó

csütörtök 19.00-20.30

BEAC

Keresztesi Gitta / Koch Norbert

500 Ft

Futás

futóiskola

hétfő 19.00-20.30

BEAC

Szabó Gábor

500 Ft

Futás

Gepárd

kedd és csütörtök 19.00-21.00

BEAC

Szabó Gábor

500 Ft/alk. vagy 2000 Ft/hó

Futás

hosszú

vasárnap 9.00-12.00

változó

-

-

Erősítés

 

kedd 17.00-18.30

BEAC

Horváth Lilla, Tilk Bence

400 Ft

Erősítés

stretching, hengerezés

szerda 17.45-18.45

BEAC

Keresztesi Gitta

400 Ft