Üdvözlünk az ország egyik legnagyobb es legsikeresebb, számunkra legbarátságosabb amatőr triatlon és futó klubjában!
BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
A tagság feltétele a tagdíj megfizetése (1300 Ft/hó, illetve felnőtteknek 2000Ft/hó) – ezt az összeget egyben szedjük be a belépést követően, amely a folyó év végéig biztosít tagságot. (Lehetőség van részletfizetésre is, amennyiben gondot okozna az egy összegben való befizetés.)
Amennyiben ELTE-s hallgató vagy, lehetőséged van a testnevelés kurzus felvételével is látogatni edzéseinket (ennek díja 6000 Ft/félév, amelyet Neptunon keresztül fizetsz).
Egy belépési nyilatkozat kitöltésével válhatsz taggá, amelyet edzőinktől kérhetsz, illetve náluk tudsz leadni. A belépési nyilatkozat kitöltése után felkerülsz egy levelező listára, ahol a csapat minden tagját eléred és minden edzésről, illetve csapaton belüli eseményről tájékoztatunk, valamint Te is szervezhetsz edzéseket, eseményeket. A nyilatkozat kitöltését követően a tagdíj befizetésével válhatsz taggá, amelyet két féleképpen tehetsz meg:
Ha bizonytalan lennél a belépést illetően, gyere el és ismerj meg minket: a belépést megelőzően lehetőséget adunk 3 próba-edzésen való részvételre!
Csapatközpont: BEAC Bogdánfy utcai sporttelep, 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u. 10. fsz. 12. A nagy csarnok bejárata előtt
EDZŐINK
CSAPATTAGKÉNT (NEM HALGATÓ) MIT KAPSZ A TAGDÍJÉRT CSERÉBE?
Ha az oldal elolvasása után további kérdések merülnének fel benned, akkor keresd Molnár Tamás vagy Borosnyay Virág edzőket, vagy írj nekünk bátran emailt a polythlonklub@gmail.com címre.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK HALLGATÓK RÉSZÉRE
Ha felveszed a testnevelés órát a Neptunban, az 6000 Ft költséggel jár (tárgyat felvenni csak a félévek elején, a regisztrációs héten lehet). Ahhoz, hogy megkapd érte a kreditet, 10 alkalmat kell teljesítened, amelynek határideje a szorgalmi időszak utolsó hete. Ha nem tudsz eljönni egy adott heti órára, célszerű a kihagyott alkalmat a következő héten bepótolni – akár bármelyik másik, a klub által tartott edzésen. A teljesített alkalmakat (az úszás kivételével) adminisztráljuk: az ehhez szükséges lap a Polythlon szertárba belépve az alsó polcon jobb kéz felől egy mappában található – erre minden óra végén írd fel magad és írasd alá az edzővel is.
Bármelyik órát vetted is fel, nem kell ragaszkodnod az adott idősávhoz, sőt, örülünk, ha minél több edzést kipróbálsz. Az időpontokat te választhatod ki, regisztráció nem szükséges, csak érkezz időben (edzés kezdete előtt 15 perccel). Ha már teljesítetted a 10 kötelező alkalmat, de továbbra is szeretnél hozzánk járni, akkor be kell lépned a klubba, ami havi 1300 forintba kerül. ELTE-s hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek az úszáson kívül – ha befizetted a havi tagdíjat – minden edzés ingyenes (futás, bringa, erősítés). Ha év közben lépnél be, annyi tagdíjat kell fizetni, ahány hónap hátra van a félévből.
Amennyiben egyetemi hallgató vagy, de nem szeretnéd vagy nem tudod felvenni az órát, a klubba való belépést követően látogathatod edzéseinket. A belépést követően edzéseinket – az úszás kivételével – ingyenesen látogathatod. A tagság havi díja 1300 Ft.
TUDNIVALÓK EDZÉSEINKRŐL
ÚSZÁS
Időpontok: Órarendet megtalálod a honlapunkon: http://polythlon.hu
Felszerelés: úszónadrág, (lányoknak) egyrészes úszódressz, úszósapka, úszószemüveg, papucs, törülköző, tusfürdő és egyéb tisztálkodási dolgok igény szerint. (Edzéstől függően szükség lehet az alábbi eszközökre: deszka, bója és lábgumi, valamint egy rugalmas szalag a nyújtáshoz – ezeket korlátozott számban tudjuk biztosítani.)
KERÉKPÁR
Időpontok: Órarendet megtalálod a honlapunkon: http://polythlon.hu
Felszerelés: kerékpár, fejvédő (kötelező!), kulacs, napszemüveg, frissítő, pénz, időjárásnak megfelelő öltözék. (Korlátozott számban tudunk kerékpárt és bukósisakot biztosítani – amennyiben erre igényt tartasz, vedd fel a kapcsolatot edzőinkkel.)
FUTÁS
Időpontok: Órarendet megtalálod a honlapunkon: http://polythlon.hu
MENTORRENDSZER
Klubtagjainknak a heti 22 szervezett edzés mellé triatlonos edzéstervet is biztosítunk. Az alap csomag keretében egész éves struktúrára felépített, havi triatlonos edzéstervet készítünk, amelyet minden hónap elején a levelezőlistán osztunk meg. Ez heti 4-5 edzésből áll, és illeszkedik a heti edzésnaptárunkhoz. Az edzésterv általános, főként a nagyatádi Ironman-re készít fel, de ennél rövidebb távra készülők számára is használható kis módosításokkal.
Akik még mindig elveszettnek érzik magukat, vagy csak szeretnének többet kihozni magukból, de nem tudják, hogyan kellene, azoknak személyre szóló edzéstervet is biztosítunk. Ez struktúrájában és alapelveiben az alap csomag edzéstervére épül, de tartalmazza az egyéni igényeket, illeszkedik a személy egyéni időrendjéhez, éves versenytervéhez. Az edzésterv heti bontású, pulzus alapú, edzői utánkövetéssel és konzultációval, kb. 1 óra/hét (4,5 óra/hónap) edzői munkával. Ennek az ára 6000 Ft/hónap, melyet a mentorodnak fizetsz (mentorok: Keresztesi Gitta, Koch Norbert, Nyári József)
KLUBÉLET
Szervezünk mini-edzőtáborokat a hosszú hétvégékre (télen sífutás, tavasszal triatlon), valamint kb 2 havi rendszerességgel közös workshop-okat, ahol megvitatjuk az eddigi tapasztalatokat, az előttünk álló ciklus feladatait, átbeszéljük az egyéb tudnivalókat (frissítés, verseny taktika, stb.), valamint a közelgő versenyeket (közös utazás/szállás, csapatversenyekre nevezés, stb.).