Úszás

Tüske úszás

Hol:

Budapest, Magyar Tudósok Körútja 7, 1117
Tüskecsarnok Uszoda

Mikor:

Hétfő-Csütörtökig 18-20 óra között.
Bővebben: edzéseink

A legtöbb órát a Tüske uszodában tartjuk délutánonként, szorgalmi időszakban általában heti 8 órát. A tanmedence egészét használjuk 2 oktatóval minden egyes edzésen, így könnyen eltudunk mindenkit osztani 2-2 pályára tudásszint szerint. Bár triatlon csapat vagyunk várunk mindenkit, aki csak úszni szeretne, az edzéseket is úgy tervezzük, hogy van lehetőség gyorsúszáson kívül mást is úszni, mint fő szám. Várunk teljesen kezdőket is ide. Minden óra előtt 15 perccel szárazföldi bemelegítést tartunk és edzés után közös nyújtást.

Hajós úszás

Hol:

1007 Budapest, Margitsziget​​​​​​​
Hajós–Széchy Uszoda

Mikor:

Kedd, Csütörtök 6.00-7.30.
Bővebben: edzéseink

A legstabilabb óránk, amit augusztus kivételével mindig megtartunk, a Hajós uszoda Széchy 50 m-es medencéjében zajlik. Itt már nem csak 1 óra hosszú az edzés, hanem 1,5 órás, hogy legyen elég idő hosszabb, akár IM távokat is leúszni. Bár triatlon csapat vagyunk várunk mindenkit, aki csak úszni szeretne, az edzéseket is úgy tervezzük, hogy van lehetőség gyorsúszáson kívül mást is úszni, mint fő szám. Várunk tehát volt úszókat, szeniorokat is ide. Minden óra előtt szárazföldi bemelegítést tartunk és edzés után közös nyújtást.

Gyerekúszás

Hol:

Budapest, Magyar Tudósok Körútja 7, 1117
Tüskecsarnok Uszoda

Mikor:

Hétfő-Péntek 17.00-18.00 között.

Oktatóink a Bohóchal Úszó Egyesületben is dolgoznak, ahol van lehetőség csoportos gyerek órákra. Helyszín szintén a Tüske uszoda. Ide várunk nagycsoportos óvodásoktól a gimisikig mindenkit, akár kezdőket is.

Magánúszás

Hol:

Első sorban a Tüske uszodában,​​​​​​​
de megegyezés szerint bárhol.

Mikor:

Megegyezés szerint:
30/741-5521

Ha nem lenne elég a csoportos óra, Molnár Tamás úszó edzőnktől tudsz venni magánórát is. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének csiszolni a technikájukon, szeretnék magukat látni videón több szögből is, vagy kezdőként, újrakezdőként szeretne megtanulni úszni. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!